Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbséget mutatjuk.

Összehasonlító nézet linkje

valasz_es_tovabbitas [2006/07/04 11:57] (aktuális)
sorszám 1: sorszám 1:
 +[[Küldés/Fogadás]] << [[Tartalomjegyzék]] >> [[Levélírás Thunderbirdben]]
 +----
 +===Válasz és továbbítás===
  
 +{{:ol11.jpg|:ol11.jpg}}
 +
 +A küldés és fogadás után remélhetőleg találunk már új üzenetet is a postaládánkban. Levelezőprogramunk megkönnyíti a válaszadást: elég az üzenet fejlécét kiválasztani, és az eszköztár Válasz gombjára kattintani, s máris írhatjuk válaszunkat. A program ekkor automatikusan kitölti a címzett és tárgy mezőket, illetve mellékeli az eredeti üzenet szövegét (általában a sor elején > karakterrel jelölve), amit kedvünk szerint idézhetünk válaszunkban. Egyébként ugyanúgy írhatjuk levelünket, mint a fentiekben tanultuk új levél írásakor, csatolhatunk hozzá állományokat, és a végén a Küldés gomb megnyomásával kerül elküldésre, vagy a postázandók közé.
 +Hasonlít ehhez a továbbítás is: egy-egy üzenetet változatlanul vagy átírva küldhetünk tovább valakinek. Ehhez elég a Továbbítás gombra kattintani és megadni a címzettet. Minden más (tárgy, levél törzse, mellékletek) automatikusan kitölt?dnek az eredeti, továbbítandó üzenet alapján.
 +
 +----
 +[[Küldés/Fogadás]] << [[Tartalomjegyzék]] >> [[Levélírás Thunderbirdben]]
valasz_es_tovabbitas.txt · Utolsó módosítás: 2006/07/04 11:57 (külső szerkesztés)
 
Hacsak máshol nincs egyéb rendelkezés, ezen wiki tartalma a következő licenc alatt érhető el: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki