Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbséget mutatjuk.

Összehasonlító nézet linkje

tanfolyamok [2006/07/04 11:53] (aktuális)
sorszám 1: sorszám 1:
 +[[Netfüggőség, mint lelkipásztori kihívás]] << [[Tartalomjegyzék]] >> [[Mit kell tudni ahhoz, hogy belekezdhessünk?]]
 +----
 +=====Tanfolyamok=====
  
 +===Bevezető===
 +
 +
 +Mielőtt belekezdünk a könyv tanfolyami anyagaiba, szeretnénk bevezetésképpen összefoglalni, miért is adunk közre tananyagokat. A Magyar Keresztény Internet Egyesületbe tömörült lelkészek és informatikusok tapasztalata, hogy a Világháló használatának legnagyobb gátja egyházainkban az ismeretek hiánya. Ma már a tudáshiány nagyobb visszatartó erő, mint a számítógéphez és Internet eléréshez való hozzáférés nehézségei. Egyre több helyen használnak számítógépeket a legkülönbözőbb célokra, mégis sokan nincsenek tisztában a technika nyújtotta lehetőségekkel. Ezen a helyzeten kíván segíteni kötetünk második fele.
 +
 +Tanfolyami anyagaink önálló tanulásra és csoportos feldolgozásra egyaránt alkalmasak. A Magyar Keresztény Internet Egyesület tervezi egynapos, kiscsoportos tanfolyamok indítását is a közeljövőben. Többféle helyszínen, az egyházi iskolák és intézmények számítógéptermeiben kívánunk bevezetést nyújtani a Világháló használatába lelkipásztorok számára.
 +
 +----
 +[[Netfüggőség, mint lelkipásztori kihívás]] << [[Tartalomjegyzék]] >> [[Mit kell tudni ahhoz, hogy belekezdhessünk?]]
tanfolyamok.txt · Utolsó módosítás: 2006/07/04 11:53 (külső szerkesztés)
 
Hacsak máshol nincs egyéb rendelkezés, ezen wiki tartalma a következő licenc alatt érhető el: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki