Hogyan adjunk meg csatolókat « Tartalomjegyzék » Színek és képek


Milyen csatolókat tegyünk oldalainkra?

Először is saját oldalainkat csatoljuk össze. A nyitólapról el lehessen jutni a legfontosabb oldalakra, azokról pedig tovább az összes részletet tartalmazó oldalra. Mindegyik oldalon adjunk lehetőséget a visszatérésre: lehessen visszaugrani a nyitóoldalra egy csatolón keresztül, illetve átugorhassunk a tematikailag kapcsolódó oldalakra. Úgy szokták mondani, hogy a „menüt” (vagyis az alapkínálatot) érdemes minden oldalon elérhetővé tenni a navigálás megkönnyítése érdekében.

Természetesen nemcsak belső, a honlaphoz tartozó csatolókat célszerű beilleszteni, hanem témánkhoz kapcsolódó ismertebb honlapok címeit is. Egyházközségi lap szerkesztése esetén mindenképpen tanácsos az országos honlap, a Magyar Keresztény Portál, esetleg (ha van) az egyházmegye, egyházkerület lapjának csatolása is, valamint célszerű testvérgyülekezetre való hivatkozások közreadása.

A honlapunkon elhelyezett csatolókat célszerű időnként ellenőrizni, hiszen előfordulhat, hogy valamelyik külső csatolónk által címzett honlap elköltözik. Ha nem javítjuk ki saját oldalunkon a csatolót, kellemetlen hibaüzenetet fog adni – ezt pedig jobb megelőzni.


Hogyan adjunk meg csatolókat « Tartalomjegyzék » Színek és képek

milyen_csatolokat_tegyuenk_oldalainkra.txt · Utolsó módosítás: 2006/07/04 12:09 (külső szerkesztés)
 
Hacsak máshol nincs egyéb rendelkezés, ezen wiki tartalma a következő licenc alatt érhető el: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki