Válasz és továbbítás « Tartalomjegyzék » Üzenetek és mappák


Levélírás Thunderbirdben

Az internetről letölthető a Mozilla Thunderbird levelező program, mely szintén lehetőséget nyújt a levelezéshez. Nézzük az előzőeket tehát ezzel a programmal!

Menüből is indítható a program: Feltelepítés után, keressük meg a menüben a Mozilla Thunderbird menüpontot.

:tb1.jpg

A levélírás munkafolyamata Thunderbirben a következő: 1. Kattintsunk az Új üzenet ikonra.

:tb2.jpg

2. Következik a címzett, majd a másolat, utóbbihoz az egy sorral lejebb levő fehér mezőre kattintunk, majd egy legördülő menüből választunk.

:tb3.jpg

3. Adatállomány csatolásához a következő ikonra kattintunk, és a fehér mezőre kattintva megjelenik az a panel, ahol megkereshetjük a csatolandó adatállományt. Ez utána elérési úttal kiíródik.

:tb4.jpg

4. A Thunderbird az aláírást, kódolást is itt végzi, a következő ikonra kattintva lehet ezt elintézni, illetve a prioritást, formátumot megadni. Jön a tárgy megadása, majd a szöveg.

:tb5.jpg

5. Ha el akarjuk küldeni levelünket, akkor elküldhetjük a Fájl/Küldés most menüvel, vagy a CTRL+Enter billentyűkombinációval; ha még nem küldjük, mert pl. levelet írunk, akkor a Piszkozatok mappába fog kerülni, melyet innen küldhetünk majd tovább.

:tb6.jpg


Válasz és továbbítás « Tartalomjegyzék » Üzenetek és mappák

leveliras_thunderbirdben.txt · Utolsó módosítás: 2006/07/04 11:57 (külső szerkesztés)
 
Hacsak máshol nincs egyéb rendelkezés, ezen wiki tartalma a következő licenc alatt érhető el: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki